Contact Page Two

Home Megrendelés

KID Guard segélyhívó okosóra megrendelése

Kérjük adja meg elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím) és munkatársunk munkaidőben, 48 órán belül megkeresi Önt, hogy részletes tájékoztatást adjon a szolgáltatásról, illetve felvegye megrendelését.

Egyszerű megoldás a gyermekeink biztonságáért

Igazi XXI. századi megoldás érkezett el hozzánk. A KID Guard segít áthidalni a gyerek önállósági törekvései
és a szülők aggodalma közötti szakadékot, hogy a család minden tagja jól érezze magát.

24 órás felügyelet

A gyermek tartózkodásának 24 órás felügyelete, az iskolában, iskolán kívül, utazás és közlekedés közben, mobiltelefon nélkül is.

Maximális biztonság

Egészségügyi vészhelyzet, baleset, gyermeket érő fenyegetés, bántalmazás jelentése egyetlen gombnyomással.

Folyamatos készenlét

Központunk folyamatos készenlétben van, így a gyermek bármikor kérhet segítséget, akkor is, ha a szülő nem elérhető.

KID Guard okosóra megrendelés

Töltse ki az űrlapot, és küldje el megrendelését számunkra.kidguard23

Kapcsolat

TELEFONSZÁM

Ha gyorsan szeretne érdeklődni, vagy kérdéseire választ kapni, hívjon minket.

+36-70-502-7772

EMAIL

Ha kérdése van, írjon az email címünkre, és hamarosan válaszolunk.

info@vigyazunkrad.hu

HELYSZÍN

Személyesen átvétel esetén az alábbi címünkön talál meg minket.

1117 Budapest,
Kondorosi út 2/A.

Gyakori kérdések (GYIK)

Milyen gyorsan tud segíteni a KID Guard?

A gyermek tartózkodásának 24 órás felügyelete: központunk folyamatos készenlétben van, így a gyermek bármikor kérhet segítséget, azonnali intézkedésben részesül (nem baj, ha a szülő éppen nem elérhető a munkahelyén).

Mire nyújt megoldást a KID Guard?

Biztonságos közlekedés az otthon és az iskola között, esetleges egészségügyi vészhelyzet, baleset jelentése egyetlen gombnyomással, gyermeket érő fenyegetés esetén (zaklatás) azonnali segélyhívás, valamintiskolai verekedések, bántalmazások jelentése, megelőzése.

Miben más, mint az okostelefon?

Nincs szükség mobiltelefonra, melyet könnyen elhagy, ellopnak, leejt, illetve kisgyermeknek is adható, akinek még okostelefont nem szívesen adnánk a kezébe.

Hogyan kérhet segítséget a gyerek az okosórával?

A KID Guard okosórán fizikai nyomógombként megtalálható az SOS gomb, amivel elindítható a vészhívás a segélyhívó központunkba. A vészhívás véletlenül nem indítható, mert az SOS funkcióhoz nem elég véletlenül megnyomni a gombot, hanem hosszan nyomva kell tartani. A vészhívás kezelése után kap a szülő tájékoztatást, amennyiben szükség volt intézkedésre.

Hogyan működik az okosórával a helymeghatározás?

A KID Guard többfajta helymeghatározó rendszert használ, és ez teszi lehetővé a pontos és valós idejű helymeghatározást. Az okosóra elsősorban GPS műholdak segítségével határozza meg a helyzetet, de a mobil szolgáltatók adótornyait és a WiFi hálózatokat is használja a helymeghatározáshoz. A helyzetet cégünk segélyhívó központjában futó térképen jeleníti meg.

Az SOS Guard Kft. létrehozott egy olyan felületet, ami a KID Guard szolgáltatására előfizetető szülők gyermekeinek segélyhívásait kezeli, helyzetüket a térképen pontosan megjeleníti.

Mi a garancia, hogy gyermekemnek biztosan segítenek?

Cégünk havi díjas szolgáltatás keretén belül vállalja, hogy a gyermekektől befutott hívást fogadja, kezeli, értékeli. Értesíti a szülőt vagy hozzátartozót a hívás, központunkba történő beérkezése után. Az értesítés a szerződésben foglalt adatlapon megadottak szerint történik, ill. a szerződő felek kérésének megfelelő sorrendben járunk el.

Hogyan aktiválható a KID Guard okosóra?

Az okosóra néhány beállítását meg lehet tenni az órán is, de alapvetően az órához tartozó applikáció segítségével lehet vezérelni, zónákat kijelölni, telefonszámokat megadni.

Az okosóra működéséhez külön előfizetéses SIM-kártya szükséges, melyet cégünk, mint a Vodafone Magyarország Zrt. szerződött partnere biztosít a KID Guard előfizetőinek, és melynek díját a havi díj tartalmazza.

Ne várja meg, hogy
megtörténjen a baj!

Ha kérdése van, vagy segítségre volna szüksége, hívjon minket bátran. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Elérhetőek vagyunk minden hétköznap 8:00-16:00-ig.

Szüksége van sürgősségi segítségre?
Hívjon minket most!

+36-1-6-77-77-76