About Us

Home KID Guard – Hogyan működik?
number-1

Hogyan kérhet segítséget
a gyerek az okosórával?

A KID Guard okosórán fizikai nyomógombként megtalálható az SOS gomb, amivel elindítható a vészhívás a segélyhívó központunkba. A vészhívás véletlenül nem indítható, mert az SOS funkcióhoz nem elég véletlenül megnyomni a gombot, hanem hosszan nyomva kell tartani. A vészhívás kezelése után kap a szülő tájékoztatást, amennyiben szükség volt intézkedésre.

two (3)

Milyen helyzetekre jelent megoldást a KID Guard?

  • gyermek tartózkodásának 24 órás felügyelete
  • a szülő által kijelölt zóna (pl: iskola) elhagyása
  • biztonságos közlekedés az otthon és az iskola között
  • nincs szükség mobiltelefonra, melyet könnyen elhagy, ellopnak, leejt
  • esetleges egészségügyi vészhelyzet, baleset jelentése egyetlen gombnyomással
  • gyermeket érő fenyegetés esetén (zaklatás) azonnali segélyhívás
  • iskolai verekedések, bántalmazások jelentése, megelőzése
  • központunk folyamatos készenlétben van, így a gyermek bármikor kérhet segítséget, azonnali intézkedésben részesül (nem baj, ha a szülő éppen nem elérhető a munkahelyén)
numbre-3

Hogyan működik az okosórával a helymeghatározás?

A KID Guard többfajta helymeghatározó rendszert használ, és ez teszi lehetővé a pontos és valós idejű helymeghatározást. Az okosóra elsősorban GPS műholdak segítségével határozza meg a helyzetet, de a mobil szolgáltatók adótornyait és a WiFi hálózatokat is használja a helymeghatározáshoz. A helyzetet cégünk segélyhívó központjában futó térképen jeleníti meg.

Az SOS Guard Kft. létrehozott egy olyan felületet, ami a KID Guard szolgáltatására előfizetető szülők gyermekeinek segélyhívásait kezeli, helyzetüket a térképen pontosan megjeleníti.

Cégünk havi díjas szolgáltatás keretén belül vállalja, hogy a gyermekektől befutott hívást fogadja, kezeli, értékeli. Értesíti a szülőt vagy hozzátartozót a hívás, központunkba történő beérkezése után. Az értesítés a szerződésben foglalt adatlapon megadottak szerint történik, ill. a szerződő felek kérésének megfelelő sorrendben járunk el.

negy-256

Hogyan aktiválható a KID Guard okosóra?

Az okosóra néhány beállítását meg lehet tenni az órán is, de alapvetően az órához tartozó applikáció segítségével lehet vezérelni, zónákat kijelölni, telefonszámokat megadni.

 

Az okosóra működéséhez külön előfizetéses SIM-kártya szükséges, melyet cégünk, mint a Vodafone Magyarország Zrt. szerződött partnere biztosít a KID Guard előfizetőinek, és melynek díját a havi díj tartalmazza.

kidguard23
KID Guard - Gyermekbiztonságban az első!

Ne várja meg, hogy
megtörténjen a baj!

Ha kérdése van, vagy segítségre volna szüksége, hívjon minket bátran. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Elérhetőek vagyunk minden hétköznap 8:00-16:00-ig.

Szüksége van sürgősségi segítségre?
Hívjon minket most!

+36-1-6-77-77-76